We In Media - Audio

 

HU - Interjú az underguide-ról - Rádió Café

2010 tavaszi interjú a Rádió Café turisztikai műsorában, az Utasellátóban. Idegenvezetők vagyunk mi tulajdonképpen? Miben mások az underguide szellemiségű programok, utazások? ...utazni, mint, amikor egy barátot látogatunk meg külföldön!

This interview is in Hungarian.

HU - Interjú Magyar Vilma, alapítóval - Trend FM

A Trend FM / Turizmus Tend című műsorában szó van a 12 év alatt összegyűlt tapasztalatainkról, és arról is, hogy a cég a kezdetektől - a ma új trendnek számító - élményalapú, különleges helyszíneken zajló, saját fejlesztésű céges programokat szervez magyaroknak és ide érkező külföldieknek is.

This interview is in Hungarian.

HU - Útitárs - Lánchíd Rádió

A Lánchíd rádió Útitárs című műsorában mutatkozik be a budapestUNDERGUIDE. A május 5-én szervezett Kulturizmus napjáról is szó esik.

This interview is in Hungarian.

HU - Kulturista megalakult - Rádio Q

2012 május 4-i interjú Maróthy Judittal, aki az underguide mellett a Kulturistáról mesél (Az újonnan alapított Alternatív Városfelfedezők Egyesületéről).

This interview is in Hungarian.

HU - budapestUNDERGUIDE 1 órában - Rádió Q

2012 áprilisi interjú Maróthy Judittal. Az alapító részletesen mesél a budapestUNDERGUIDE tevékenységéről és arról, hogyan lehet igazán felfedezni Budapestet.

 

 

This interview is in Hungarian.

HU - "Hozd a nagyit és mindenkit" - Lounge Radio

2010 decemberi interjú a Lounge Radio-ban. Maróthy Judit mesélt a budapestUNDERGUIDE utazási koncepciójáról. A külföldiek mellett a magyarok is egyre inkább érdeklődnek a városfelfedezés iránt: Erre jó példa volt a "Sétálj a nagyival!" őszi fesztiválos séta, amit Galamb Ádám mesél el.

This interview is in Hungarian.

HU - Alternatív városnézés - Kossuth Rádio

2011 szeptember 8. ."Közelről" c. műsor a Kossuth Rádión
Alternatív városfelfedezés a budapestUNDERGUIDE-dal Budapesten.
Forrás: Kossuth Rádió http://www.mr1-kossuth.hu/

This interview is in Hungarian.

HU - Interjú az underguide-ról - Radio Bro

2011 tavaszi interjú a Radio Bro Betonlegelő műsorában.  Maróthy Judit mesél a budapestUNDERGUIDE filozófiájáról és a tevékenységről, valamint arról, hogy milyen lesz a jövő Budapestje utazóként.

This interview is in Hungarian.