HU - Ki a plázából! - welovebudapest

 

Szerezd be december 8-án az egyedi karácsonyi ajándékaidat az underguide egyedi városi sétája alatt! Ez alkalommal is különleges, mások által kevésbé ismert helyekre lehet majd eljutni, és mi lehetne aktuálisan praktikusabb, mint hogy eközben csodálatos (és egyedi) ajándékokra tehettek szert?


Nincs kreatív ötleted? Ismerkednél a hazai divattervezők, képző- és iparművészek portékáival? Érdekelnek a régmúlt karácsonyi szokások? Szeretsz ajándékra vadászni, de unod a plázákat?


Akkor csatlakozz a Design Terminál és a Budapest Underguide közösen szervezett karácsonyi sétájához. A túra során utánajárhattok a régmúlt karácsonyi szokásoknak és ajándékozási hagyományoknak, felkereshetitek a rég elfeledett hazai képző és iparművészet, valamint a divatvilág legfontosabb helyszíneit és párhuzamba állíthatjátok a jelenkori trendekkel, változásokkal.

A túra egyik legérdekesebb megállója az Ajándék Terminál lesz, ami a Design Terminál karácsonyi rendezvénysorozata, mely magyar designerek munkáit mutatja be egy exkluzív kiállítás és vásár keretin belül. 2012. december 8. és 23. között az egykori buszpályaudvar épülete egy gyönyörű téli kiállítóhellyé alakul, ahol csaknem 100 hazai tervező munkáit csodálhatjátok meg ékszertől a bútorig, öltözéktől a használati tárgyakig.
A séta amellett, hogy segít megoldani az ajándékbeszerzést, egyben remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínálnál kisebb közösségeknek, baráti, vagy családi társaságoknak is akár.

Idén nincs sorban állás, csak sétálás!

 

A gyalogos túra a Rododendron art & design-tól indul, körülbelül 2 órás lesz.

A befejezés helyszíne a Design Terminál. 

A részvétel mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az első 30 regisztráló vehet részt a túrán.

 

Eredeti cikk/original article:

http://welovebudapest.com/hu/esemenyek/ki-a-plazabol-karacsonyi-tura