+36 30 799 2455 | +36 20 235 3400

ÉVZÁRÓ CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMÖTLETEK

Közös élményekkel jobban megy a közös munka. “Ez egy mindenki számára fontos időszak, amely a lezárásról és az adásról szól” foglalata össze Magyar Vilma CEO, miért is képezik fontos részét a vállalati kultúrának az év végi programok. Legyen szó városi csapatépítőről, vagy egy izgalmas játékkal felturbózott közös vacsoráról, most megosztjuk néhány saját fejlesztésű ajánlatunkat az ősz/téli katalógusunkból.

 

Nyomozós vacsora

Szent István Bazilika Rejtély

Az úr 1854. évében Ferenc József osztrák császár, Magyarország királya megbízta a kor ünnepelt építészét, hogy tervezzen és építsen egy fenséges katedrálist Pesten. Azonban a valaha volt egyik leghidegebb télen, 1868-ban a Szent István Bazilika kupolája rejtélyes körülmények között egyszer csak beomlott. A városi legendák beszédesek, megtalálni pedig a balesetből profitáló ludast egy csapatnyi ember gyűlik össze egy asztalnál. Ami ezután történik, az már a játék része. Hamisítatlan szerepjáték, cselszövések és pletykák teszik izgalmassá ezt a céges vacsorákat felejthetetlenné tevő játékot, ahol mindenki maga mögött hagyhatja az irodai önmagát.

 

Csapatépítő

ART REMAKE

Valami különleges bondingra vágytok? Csapatépítés unortodox módon? OK, elevenítsétek fel magatok előtt Mona Lisa huncut mosolyát, Szinyei hedonista Majálisát, ha látjátok magatok előtt a képeket, biztos arra is beindul a fantáziátok, hogyan keltsétek őket életre. Segítünk! Az általatok előzetesen kiválasztott festményeken szereplőkkel megegyező létszámú csapatokat alkotva fogjátok újra élni a műalkotásokat. Minden adott: kellékek a szereplők megformálásához, arcfesték, smink, maszkok, parókák, háttér és persze egy fotós, aki megörökíti az élményt. Ez persze lehet verseny különleges nyereményért, de egy laza vacsora utáni élményprogram is. Válasszuk ki együtt a megformálandó festményeket és készüljenek személyre/csapatra szabott kihívások a festmények életre hívásával.

 

CSR közös főzés

JÓTÉKONYSÁGI WORKSHOP ÉS VACSORA

Ezalkalommal nem csak egy jókedvű vacsorára invitáljuk vendégeinket, hanem egy olyan közös jótékonysági aktivitásra, amelyen időt szakítunk arra is, hogy nélkülözők karácsonyát varázsoljuk meghittebbé. A közös vacsora előtt a résztvevők workshopok keretein belül az ünnepek kedvenc, klasszikus finomságait készíthetik el a kezdő (mézeskalács) szinttől a haladóig (zserbó) az elkészült finomságokat pedig egy általatok választott jótékonysági szervezethez juttatjuk. Az este során profi szakács lesz segítségünkre, minden alapanyagról gondoskodunk, a vendégeink feladata mindössze jól érezni magukat.

 

Személyre szabott ajánlatért, kezdő árakért vagy a részletes ősz/téli katalógusunkért kérjük vedd fel a kapcsolatot az irodánkkal.