Borzongató nyomozás & szabaduló szoba vacsorával

 

Találkozunk valahol a városban. Beszélgetünk kicsit. Aztán hirtelen minden szem egy valakire szegeződik - aki bejelenti, hogy gyilkosság történt a közelben, és segítséget kér a bűnös kézrekerítéséhez. Ad néhány támpontot is, ami azonban még nem elég ahhoz, hogy megoldjátok a rejtélyt.

Csapatokba szerveződtök és indul is a nyomozás! Útban a szabaduló szobába keresni - és ha ügyese vagytok, találni - fogtok olyan részleteket, amik közelebb visznek a megoldáshoz. Nem sokkal később, az utasítások és térképek segítségével - eltérő utakon - megérkeznek a csapatok a szabaduló szobákhoz, és ahhoz, hogy eljussanak a vacsorára ki kell ezekből jutniuk.

Ez a különleges program 60 perc önfeledt és szellemi kihívásokkal teli kikapcsolódás. Ha a csapattagoknak sikerül eredményesen együttműködni és összedolgozni, akkor leggyőzhetik a legnagyobb ellenségüket: az IDŐT. Egy óra van megoldani a feladatokat és kijutni a titkokkal, összeillesztésre váró részletekkel és értékes információkkal teli szobából. Miután bezárul az ajtó, csak és kizárólag a csapaton múlik, hogy sikerül-e kijutni a szobából!

Miután kiszabadultatok, tudni fogjátok, hova kell mennetek, ahol vacsorával várnak rátok és ahol a rejtély is megoldódik.

Izgalmas, ugye?!