Creactivity – váltsd valóra az álmaidat! – beltéri

 

Mindenkinek van egy megszületésre váró ötlete – egy megálmodott bolt, egy új termék, egy weboldal, egy vállalkozás. Most itt az idő, hogy valóra is váltsa azokat!

A CreActivity program keretén belül segítünk felfedezni Budapestet, Közép-Kelet Európa innovációs központját, miközben a játékosok részt vehetnek egy fantáziadús csapatépítő tréningen, ahol a kreativitásuk, versenyszellemük és kommmunikációs képességeik legjavát kell nyújtaniuk.

 

Időpont: eltérő verziókban 2 és 6 óra között
Csoportlétszám: 10 főtől 100 főig
Lehetséges helyszín: beltéri
Közlekedés: séta
Ajánlott időszak: bármelyik évszak
Megközelítő ár: 39 euró/főtől

 

Budapesten minden megvan, amire szüksége lehet. Meg is tapasztalhatja mindezt ebben a kivételes játékban, amely ötvözi a városnézést, a csapatépítést, a szórakozást és egy projekt felépítéséhez, vagy egy termék fejlesztéséhez szükséges tudás elsajátítását.

Minden irodai dolgozó, aki napja nagy részét a számítógép előtt ülve tölti álmodozott már arról, hogy egyedi ötletével majd megváltoztatja a világot. Most itt a lehetőség, hogy ki is próbálják ezt a gyakorlatban! Hozzon létre valamit, legyen az egy film, egy dal, egy festmény, egy vers, egy makettváros, egy reklám, egy torta vagy egy egyenruha. A lényeg, hogy a saját, egyéni ötletén alapuljon. Az őrült verseny alatt a jókedv és megoldandó feladatok garantáltak, de megéri kitartónak lenni, hiszen a csapatépítő kalandot jól megérdemelt jutalom követi.

A játék során minden csapat megpróbálja a lehető legjobban megoldani a feladatokat, és végigjárni az összes, egy projekt fejlesztése során felmerülő lépcsőfokokat. Ennek részeként gondoskodni kell az anyagiakról, piackutatásról és egyéb elvégzendő feladatokról, mindezt persze nagy nevetések közepette. A játék végén a résztvevők bemutatják az elkészült terméket a zsűrinek, akik az utolsó meglepetés feladatot követően eldöntik, ki is volt a legjobb.

Ahogy a csapatok egyik helyszínről a másikra vándorolnak bejárják a város legszebb részeit is.

Referenciák Climate KIC (EU)