Magyaroknak

 
interaktív városnézés, egyedi program születésnapra, konferencia, csapatépítés,

Budapest kreatív utazás- és rendezvényszervező műhelye: eredeti ötletek, professzionális megvalósítás és lebonyolítás a világ bármely nyelvén.

 Szeretnéd, ha a céges program végén azt mondanák a kollégáid és a vendégeid, „WOOOW, ez elképesztően jó volt!”? El tudsz képzelni egy ügyfélpartit egy század eleji vidámparkban, egy céges vacsorát egy eldugott budai villa kertjében, vagy egy konferenciát egy tetőteraszon? Tudod, milyen érzés úgy besétálni egy rendezvényre, hogy az pont olyan, amilyet szerettetek volna?

Egy céges program jóval több, mint gondolnád: izgalmas, különleges és emlékezetes! Persze csak akkor, ha nem minden évben ugyanazon az unalmas fogadáson, ügyfélpartin vagy vacsorán kell részt vennünk, ahol semmi meglepő és váratlan élmény sincs.

 

Lakásvacsora, közös főzés, tematikus partik,

időutazás és kincskeresés -

2017-es TAVASZI-NYÁRI SZEZONÁLIS programötletek itt.

 

De lehet ezt egészen másképp is: az a szokatlan és stílusos rendezvény, amit a budapestUNDERGUIDE tud megálmodni és megszervezni, egészen biztosan magával ragad mindenkit! Olyan dolog ez, amit sosem felejt el az, aki volt olyan szerencsés, hogy részt vegyen rajta.

Fogadás, koktélparti, vacsora - rengeteg nagyszerű és friss ötletünk van rendhagyó és különleges helyszínekkel, séfekkel és menükkel, meglepetésekkel, tematikus dekorációkkal, hogy igazi „WOOW”- élmény legyen ez az alkalom mindenkinek. Mert minden úgy lesz, ahogy eddig még nem volt.

Kombináld szabadon a programelemeket, hogy igazán testre szabott legyen számotokra az esemény! Keress minket, hogy együtt kitaláljuk, milyen eseményre vágysz, és hogyan lehet az igazán különleges. 
 


Tapasztalt és figyelmes csapatunk örömmel és nagyon sok ötlettel vár téged, ha

- kreatív csapatépítés, interaktív városnézés
- konferencia, gálavacsora, bankett szervezése
- incentive jutalom hétvégék (Budapesten kívül is)
- civil akciók, CSR-programok

megszervezéséhez keresel partnert.

Egyedi ajánlatokért írj nekünk a budapest@underguide.com címre vagy hívj minket a 06.30.799.24.55-ös telefonszámon!


AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK

Vodafone, Erste Bank, Procter & Gamble, Hewlett Packard, British Petrol, Exxon, HP, DPD, Google, Dell, Coca Cola, Budapest Airport, American Express, Mondial Assistance, MPI, Organica, Hügli, Limagrain. REFERENCIÁKÉRT kattints ide!

 

Partnereink, ügyfeleink többsége külföldi, így honlapunk nyelve is elsősorban angol, de ha bármilyen kérdésed, kérésed van, természetesen örömmel várjuk leveledet, megkeresésedet magyarul is!

Magyaroknak

Karácsonyi Élményprogramok
Kreatív és szórakoztató Karácsonyi élményprogramok Budapesten és vidéken!Nézd meg a kínálatunkat!
 
budapestUNDERGUIDE katalógus 2017
Egy céges program több, mint gondolnád!
 
klipforgatás csapatépítő budapestunderguide
Forgatni izgalmas, az eredményt visszanézni szórakoztató dolog. Forgassatok videóklipet, ahol mindenki megtalálja a számára ideális feladatot!
 
szabaduló szoba & csapatépítés budapestUNDERGUIDE
Mindenki szereti megoldani a rejtélyeket, a nyomozásokat, a szabadulásokat és persze a megoldásokat. Főleg, ha egy csodás vacsora követi!
 
Karaoke csapatépítő budapestUNDERGUIDE
A zene feldob, lelkesít, jókedvre derít - hát még ha mi és a kollégáink énekeljük a dalokat.
 
flashmob csapatépítő budapestunderguide
Egy flashmob egyszerre szórakoztató, együttműködésre ösztönző, kreatív és csapatra szabott - hogyan? Próbáljátok ki!