REF: ExxonMobil csapatépítő program

 

"Nagyon jól szervezett, kedves csapatot ismerhettem meg a személyetekben, biztos vagyok abban, hogy bátran, nyugodt szívvel fogom ajánlani mindenkinek az Underguide-ot."

Zelenák Éva

csapatépítő, néptánc, gyilkos vacsora, budapestunderguide

Megbízó:
ExxonMobil BSC Hungary Ltd.
2015.11.19.

A kért program:
Csapatépítő program

Résztvevők száma:
35 résztvevő

Underguide Program
Néptánc előadás és tanulás
Gyilkos vacsora

Megbízó visszajelzése a programmal kapcsolatban:
"Szeretném megköszönni a nagyon jó es alapos munkátokat, amit nyújtottatok a closeout partynkon. Őszinten mondhatom, hogy mindenki meg volt elegedve a szolgáltatás minőségével.

Nagyon jól szervezett, kedves csapatot ismerhettem meg a személyetekben, biztos vagyok abban, hogy bátran, nyugodt szívvel fogom ajánlani mindenkinek az Underguide-ot és én magam is szívesen fogok visszatérni hozzátok, ha lesz rá lehetőségem. Hadd tegyem hozzá azt is, ami számomra külön pozitív dolog volt: az angol nyelv magas szintű ismerete és szép használata. Talán apróságnak tűnhet, mert manapság szinte alapkövetelmény, hogy angolul beszélünk, de nem egyszer találkoztam már olyannal, aki nem hozta azt a szintet, ami egy ilyen esemény alkalmával elvárható lett volna. Nálatok ez abszolút nem volt probléma, sőt!

Természetesen külön köszönet a táncosoknak és a színészeknek, ők is nagyon szuperek voltak! Úgyhogy tényleg csak annyit tudok mondani, hogy nagyon köszönjük, nekünk egy igazi élmény volt!"

Zelenak Éva - Project Analyst