REFERENCIÁK

 
budapest budapestunderguide creative event

Magyar nyelvű referencia oldalunkat 2016 januárjában indítottuk, mert egyre több Magyarországon működő cég választ minket rendezvényeihez. Az oldalt folyamatosan töltjük, frissítjük.

Egy céges buli több mint gondolnád!  Ezen az oldalon referenciáink között szemezgethetsz: a már megvalósult programok és a megbízóink visszajelzései segíthetnek a döntésben. Nézelődj, ötletelj vagy hagyd, hogy mi találjuk ki, mi számotokra a legjobb program!

Ébredj a napfelkeltével!

Biztosan hallottál a ma már világhírű reggeli jóga-partikról. Mi olyan napindítót szervezünk nektek, amihez a város összes nagyszerű programját és energiáját összegyűjtjük, hogy igazán klasszul kezdődjön a napotok: ritmusos zene, tánc, jóga vagy bármilyen más sport, ami kedvedre való, és persze finom reggeli egészséges gyümölcslevekkel.

A helyszín lehet egy izgalmas hotel, egy hangulatos kávézó, egy laza bár vagy klub, de a városközpontban is tarthatjuk (vagy akár egy tetőteraszon), a Duna parton, egy hajón, de ha kimennétek a zöldbe, megtaláljuk nektek a legszebb parkot is. Persze luxussal is kezdődhet a nap: a hedonisták választhatnak egy laza és elegáns brunchot is pezsgővel és kristálypoharakkal.

Céges buli a szabad ég alatt

Mi lenne, ha szabadtéri fogadást tartanánk egy parkban vagy egy tetőteraszon Budapest pazar panorámájával? Nagyszerű magyar borok, long drinkek, finom falatok, hideg és meleg ételek, különleges dekoráció, élő zenével, DJ-vel vagy zenekarral, és persze mindez egy titkos, eldugott, lenyűgöző helyszínen. Minden apró részlet egy olyan felejthetetlen esemény része, amit csak mi tudunk kínálni – akár Budapesten, akár vidéken.

A különleges eseményt hidegben és hóban is megrendezhetjük, de akkor titkos belső helyszínt választunk hozzá: egy izgalmas, eldugott kis galériában vagy múzeumban, egy ipari hangulatú loftban vagy egy elegánsan laza lakásban a városközpontban szervezzük meg az év céges rendezvényét.

PopUp vacsorák, eldugott helyszínek, mesterséfek

Ismerjük a város összes éttermét, le tudjuk foglalni nektek a legjobb helyeket. Már mindegyiket kipróbáltátok? Akkor most képzeljetek el egy lélegzetelállító PopUp vacsorát egy titkos helyen olyan dekorációval, ami egészen különlegessé varázsolja a helyszínt. A legfinomabb ételeket és italokat szolgáljuk föl végtelen változatban, mindezt egy ismert és elismert séf készíti el. Ugye izgalmas? Egy ilyen eseményre biztosan minden kollégád emlékezni fog.

Lehet brunch, ebéd, vacsora, választhattok svédasztalos, tálcákon kínálós vagy ültetős programot, bármilyen menüvel (meleg vagy hideg ételekkel az egyszerű büféasztaltól a  fine dining menükig). Mindezt egy ismert Michelin csillagos séf készíti el nektek - külső vagy belső helyszínen.

A programjainkról tudj meg többet itt!

Egyedi ajánlatokért írj nekünk a budapest@underguide.com címre vagy hívj minket a 06.30.799.24.55-ös telefonszámon!

Partnereink, ügyfeleink többsége külföldi, így honlapunk nyelve is elsősorban angol, de ha bármilyen kérdésed, kérésed van, természetesen örömmel várjuk leveledet, megkeresésedet magyarul is!

REFERENCIÁK

Gulyásfőző verseny& csapatépítés - budapestUNDERGUIDE
Gulyás- és lecsófőző verseny - kihívásokkal, közös munkával és persze győzelemmel.
 
CSR program budapestUNDERGUIDE
Egy amerikai gyógyszergyártó cég konferenciáját kiegészítő különleges és megható CSR program.
 
budapestUNDERGUIDE_ügyfélparti
Brazil hangulató ügyfélparty a belvárosban, táncosokkal, dj-kel és autentikus ételekkel.
 
Egy svéd cég 10. születésnapja Budapest legizgalmasabb és legstílusosabb helyein.
 
budapestUNDERGUIDE_konferencia&csapatépítő program
Konferencia nap Budapesten, kalandos csapatépítő és városfelfedező programmal, és persze vacsorával.
 
csapatépítő, konferencia, rendezvényszervezés
Harmadszorra is mi szerveztük a nagy gyógyszeripari cég legfontosabb éves rendezvényét.