CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK ÉS ÖTLETEK

 

Kérj személyreszabott ajánlatot a cégednek!

 budapest@underguide.com :: 06.30.799.24.55 

 

Itt egy kis ízelítő kreatív és szórakoztató kül- és beltéri csapatépítő és városnéző programjainkból. Ajándékozz felejthetetlen élményt a munkatársaknak! Programjainkon, melyek minden része személyre szabható, játékosan rázódnak össze az emberek.

 

EGY CÉGES BULI TÖBB,MINT GONDOLNÁD


MANEQUINN KIHÍVÁS - BUDAPEST MÓDRA

A színpad a tiéd: a felülmúlhatatlan Budapest Mannequin Kihívás csak rád vár, hogy teljesítsd. Mi is ez? Embercsoportok alkotnak egy állóképet, majd perceken keresztül mozdulatlanná dermednek, mint a modellek a kifutó végén, hogy a fotósok a tökéletes pillanatot elkapják kamerájukkal. Az alapötlet kitalálása után elkészítitek a kreatív háttéranyagot, amit majd betanítotok a többieknek. Ha ez megvan, akkor már csak pár pislogásmentes pillanat, kitartott póz és kész is! Amint az összes helyszín és póz meg lett örökítve, operatőrünk egy profi csapattal a nyersanyagot tökéletesre vágja.
VIDEÓ a Maneguinn-kihívásról.


START UP

Egy játék, ami ötvözi a városnézést, a csapatépítést, a szórakozást és egy projekt felépítéséhez, vagy egy termék fejlesztéséhez szükséges tudás elsajátítását. Mindenki álmodozott már arról, hogy egyedi ötletével majd megváltoztatja a világot. Most itt a lehetőség, hogy ki is próbáljátok ezt a gyakorlatban! Hozzatok létre valamit, legyen az egy film, egy dal, egy festmény, egy vers, egy makettváros, egy reklám, egy torta vagy egy egyenruha. A játék során minden csapat megpróbálja a lehető legjobban megoldani a feladatokat, és végigjárni az összes, egy projekt fejlesztése során felmerülő lépcsőfokokat A játék végén pedig a résztvevők bemutatják az elkészült terméket a zsűrinek, akik az utolsó meglepetés feladatot követően eldöntik, ki is volt a legjobb. Ahogy a csapatok egyik helyszínről a másikra vándorolnak bejárják a város legszebb részeit is.

GOURMET GULYÁS ÉS BORKÓSTOLÓ

"Etyek, Budapest szőlőskertje"  - a borvidék adottságait, legtöbben Champagne-hoz hasonlítják, amire  Törley József is felfigyelt, és az itteni szőlőkre alapozva tette világhíressé pezsgőüzemét. Tavasztól őszig érdemes felkerekedni, és egy könnyed Gourmet Gulyásfőző versennyel egybekötött borkóstoló közben élvezni a jó időt, összekovácsolni a társaságot. Varázslatos helyszínünkön lehet főzni, enni, borokat kortyolgatva sétálni, muzsikaszót hallgatni. A házigazdákból érződik hogy, amit csinálnak, hobbijuk a munkájuk is egyben és ezért ilyen szerethető és jól működő vendéglátóhely ez, ahol bármikor érdemes kivonulni egy hamisítatlan Underguide élményért.

VÁROSFELFEDEZÉS POP-UP ELEMEKKEL

Fedezzétek fel a rejtett budapesti legendákat és kerüljetek ki győztesen a kihívás napjából! A program ideje alatt minden résztvevő csoportnak lesz egy saját underguide-ja, aki amellett, hogy bemutatja a város kihagyhatatlan látnivalóit, titkait, segít is a csapatoknak teljesíteni a kiírt feladatokat. A csapatok induláskor kapnak 2-3 feladatot, amit a játékosoknak a lehető legkreatívabb és legviccesebb módon kell megoldaniuk. A játék lehet fénykép-vadászat, amikor  csapattagoknak fényképeket kell készíteni a városban, miközben lehetőleg valami jellegzetes budapesti tevékenységet csinálnak. Egy másik feladatban a csapat kap egy kérdést, amire a válasz el van rejtve valahol a városban, a falakon, az épületekben vagy akár a háztetőkön és ezeket egy játékos túrán kell feldfedezni. Rubik-kocka bemutató és hegedűs várhatja a csapatot a város legizgalmasabb pontjain. Egyedi tematikájú picture hunt, vagy egy teljesen új quiz játék sem akadály!

 
2017-es programkatalógusunkat nézd meg itt.

 

Keress minket és kérj személyre szabott ajánlatot!

 budapest@underguide.com :: 06.30.799.24.55