Video killed the radio star - Klip re-make forgatás

 

Időtartam: 3 óra
Helyszín: Budapesten külső vagy belső helyszínen egyaránt

Emlékezetes 30 másodpercet forgatni még a profiknak is komoly kihívás: általában 1-2 hét előkészület és legalább 2-3 forgatási nap végeredménye egy klip. Most ti is kipróbálhatjátok ezt a végtelenül izgalmas műfajt, és néhány óra alatt forgathattok egy videóklipet - ez már majdnem új Guiness rekord!

A csapatban lesz rendező, sminkes, színész, stylist, kameraman - mindenki választ magának egy szerepet és kezdődhet is a móka! Az Underguide mindent előkészít, ami a kreatív munkát és az ügyes időbeosztást segíti, minden könnyedén pörög majd a kamerával együtt az első perctől az utolsóig. Profi stáb és felszerelés segíti a "munkát", de a film létrehozása minden elemében a csapatok feladata!

Az elkészült klipet a program végén megnézhetitek, másnapra pedig elkészül a profi vágók által tökéletesített változat is, amivel a többi céges rendezvényen is lehet büszkélkedni - szuper emlék lesz mindenkinek!

A program amellett, hogy komoly csapatmunkát igényel (hiszen a tagoknak végig együttműködően kell dolgozniuk a klip elkészülésének érdekében), szórakoztató időtöltés is az elejétől a végéig.